UNEXPECTED holidays

Unexpected Holidays

UNEXPECTED HOLIDAYS

NÄR? 1 december - 31 december
VAR? Mall of Scandinavia

Missa inte den fantastiska julen i Mall of Scandinavia! Vi firar julen med spektakulära juldekorationer, oväntade besök, upplevelser och shopping utöver det vanliga! 3 saker du inte får missa:

1Lördag 1 december kl 16.30 invigs julen i Mall of Scandinavia. Till tonerna av fantastiska Happy Voices ledd av Gabriel Forss tänds julbelysningen. Missa inte denna stämningsfulla julinvigning!

224 överraskningar - håll utkik efter vår adventskalender med en ny lucka varje dag på Facebook eller Instagram

3
Underhållning, nöjen och shopping för hela familjen!

Bli medlem i Mall of Scandinavia

Jul i Mall of Scandinavia


24 LUCKOR DU INTE FÅR MISSA!


Varje dag skapar vi spänning och överraskningar genom en adventskalender. Kl.7 varje morgon släpper vi en ny lucka med en överraskning.

Klicka här för att komma till vår Facebooksida.

5 TIPS PÅ JULKLAPPAR SOM ALLTID GÅR HEM

1 Lägg biomagi under granen till jul – överraska någon du tycker om med en biokväll! Hos Filmstaden Scandinavia hittar du Sveriges första IMAX®, Nordens största dukar och VIP-salonger.

2Alltid storlek, stil och färg! Köp ett presentkort i Mall of Scandinavia som present för att alltid pricka rätt, passar både kollegan, vännen eller partner! Köp här eller i våra receptioner!

3O'Learys Nöjescenter erbjuder aktiviteter utöver det vanliga. Hos O’Learys hittar du allt du kan tänka dig som: radiobilar, biljard, bowling, laser tag, minigolf, shuffleboard och mycket mer!

4I Mall of Scandinavia finns Stockholms största restaurangområde med 22 restauranger på två plan. Hos våra restauranger hittar du både lunchmenyer och a la carte med smaker från hela världen. Asiatiskt, amerikanskt, italienskt eller libanesiskt? Du hittar det hos oss!

5
Hitta en julklapp i någon av våra nya butiker i The Designer Gallery: Ivyrevel, Mini Rodini och HUGO.

Jul i Mall of Scandinavia

MERRY UNEXPECTED CHRISTMAS

Hos oss är julen alltid unexpected – här ryms alla typer av firande! I år blir den extra oväntad när Pimpiina, Amanda Edmunssson & Jakob Konnbjer sätter sin personliga prägel. Tillsammans har de designat det julmönster du ser runtom i Mall of Scandinavia. Merry Unexpected Christmas!NYA BUTIKER DU INTE FÅR MISSA


Ivyrevel
IVYREVEL POP-UP STORE


Hugo Boss
BOSS

DEN 1 DECEMBER INVIGDES JULEN I MALL OF SCANDINAVIA
TILL TONERNA AV FANTASTISKA HAPPY VOICES LEDD AV GABRIEL FORSS!HJÄLP BARNFAMILJER UNDER JUL - GE EN GÅVA!

Det är inte alla barnfamiljer som har tillräckligt med pengar för att skapa den jul de vill för sina barn. Julhjälpen i Stockholm är en ideell förening som arbetar med att hjälpa barnfamiljer inför julen. Vi samlar in önskningar från barnen och presenterar på vår Facebooksida. Vår förhoppning är att få in dessa saker från generösa givare.

Vill du bidra med en gåva går det bra att lämna in den till Click&Services i Mall of Scandinavia för vidarebefordran till Julhjälpen.

Du kan läsa mer om julhjälpen här.

Jul i Mall of Scandinavia

Jul i Mall of Scandinavia

BERÄTTELSEN OM VÅRA JULDEKORATIONER

WATER NODE

Här har vi fryst fontänen och skapat ett riktigt Winter Wonderland! En perfekt mötesplats för hela familjen där ni kan räkna djuren som bor i den snötäckta fontänen. Inte nog med det – varje heltimme snöar det! Kom och upplev det vackraste med vintern.

Water Node

WIND NODE

I wind node möts julens och naturens krafter när tornadon frysts till speglande is och kryddats med både ljus och klassiska julgranskulor.

Wind Node

EARTH NODE

Här finner du vårt fina ECO-tree. Trädet är skapat av återvunnet material och är något helt annat än den traditionella julgranen. Över trädet flyger vår magiska kolibri som skiftar i regnbågens alla färger.

Earth Node

Jul i Mall of Scandinavia