1 november - 31 januari


URBANISTA ÖPPNAR POP-UPFör alla musikälskare! Urbanista öppnar portarna till sin pop-up butik i Mall of Scandinavia. Urbanista säljer designade hörlurar och har en bred portfolio med allt från sporthörlurar, true wireless och snygga on-ears. Välkomna till The Designer Gallery på plan 1.1 november - 31 januari


HAPPY SOCKS ÖPPNAR POP-UP I DESIGNER GALLERYHappy Socks öppnar Pop Up i The Designer Gallery från november! I butiken hittar du färgglada strumpor, barnstrumpor och underkläder för män och kvinnor. Kom och hitta dina favoriter!1 november - 31 januari


FRANK DANDY ÖPPNAR GIFT SHOPUnderklädesmästarna Frank Dandy öppnar en perfekt Gift Shop utöver det vanliga. Butiken står öppen mellan 1 nov - 31 jan. Fina erbjudanden utlovas under hela december. Välkomna till plan 1, utanför Zara Home.Lördag 28/10


UNEXPECTED DININGTÄVLING!

Skulle du vilja att en av världens främsta kockar kom hem och lagade en riktigt grym middag till dig och dina nära?

Vi på Mall of Scandinavia är otroligt glada över att kunna erbjuda ingen mindre än Edin Dzemat, som har varit lagkapten i Svenska Kocklandslaget och vann samt slog rekordet i flest vunna medaljer i Kockarnas Kamp, kommer nämligen hem till dig och tillagar en höstig middag för dig och din familj/vänner.

Kom och träffa Edin Dzemat (@edindzemat), en av världens främsta kockar, på lördag den 28 oktober och få hans tips om hur du kan vinna tävlingen! Första och andra plats vinner en hemlagad middag för sex personer med Edin, tredje och fjärde plats vinner en No1 Christmas Buffet från O'Learys för upp till fyra personer och femte till tolfte plats vinner en bowling eller minigolf på O'Learys.

För att tävla, klicka härTorsdag 26/10

 


UNICEF ÖPPNAR POP-UP-BUTIKVarmt välkomna till UNICEFs pop up-butik i Mall of Scandinavia. Från den 28 oktober finns UNICEF på plats på plan 0 utanför Teknikmagasinet. Här kan du köpa produkter i gåvoshopen, bli Världsförälder och ta del av hur det är att arbeta på fält genom en VR-upplevelse.

  


Varannan fredag kl 17-19

 

LivebandIvan & Karolina är en duo som spelar allt från stämningsfulla kända popballader och radiohits till rock och blues.

Du får höra välkända klassiker och moderna hits i akustisk tappning med stämsång ackompanjerat av gitarr och piano. Med Karolinas bakrund inom pop, musikal och jazz blandat med Ivans bakrund inom hårdrocken så skapar dom tillsammans en bred och spännande mix.

  


Varannan fredag kl 17-19

 

Live-musik i Dining PlazaLyssna på live-musik i Dining Plaza på Plan 1 på fredagar kl 17-19, precis lagom till fredags-AW:n!

CATHA & LINNÉO gästar, en modern pop/soul-duo bestående av en gitarr och två röster.

Med ett akustiskt sound och nya arrangemang framför de en blandad cover-repertoar med pop/soullåtar av både finstämd och svängig karaktär.

 


 

Nu - 31 oktober

 

Glass från Ben & Jerry's

Ta en paus i shoppingturen med en svalkande glass! Ben & Jerry's glassbus står parkerad på Dining Plaza plan 1 t.o.m. 31 oktober.

 

 

TILL TOPPEN AV SIDAN