NÖJEN HOS O'LEARYS

O'learys

Välkommen in till O’Learys nöjesscenter!

Nu invigs O'Learys Game Zone där det erbjuds aktiviteter utöver det vanliga där vi som första aktör i ett köpcentrum i Europa erbjuder Radiobilar! Dela upp er i två lag (5 spelare i varje lag) och sedan spänn fast er i bilarna och spela fotboll mot varandra med hjälp av radiobilarna. Tävla mot en annan person någonstans i världen på vår interaktiva klättervägg, utmana dina vänner på vår skjutbana. Alla dessa aktiviteter betalas med ett spelkort som du laddar med valfritt belopp som kunden önskar.
 
Varmt välkomna till Game Zone!

Våra öppettider:
Måndag – torsdag 10:00 – 24:00
Fredag – lördag 10:00 – 01:00
Söndag 10:00 – 24:00

Om du vill boka banor eller har andra funderingar, kan du nå oss på 08-75 10 965 eller bokning.mos@olearys.se
Du kan också boka via vår hemsida >>Aktiviteter


biljard
Gallatic Billiard
Kom och testa den senaste tekniken och designen, där vi projicerar hjälplinjer på bordet baserat påvilken vinkel du har på din kö. Inga mer bortförklaringar över att du inte förstår vart du ska sikta - vi hjälper och visar. Perfekt på afterworken eller som del i en 3- eller 5-kamp.

Pris: 180 kr/bord, 60min
bowling
Great Gatsby Bowling Lounge
The Great Gatsby Bowling Lounge har sex banor i en ombonad miljö med tema från det dekadenta och jazziga 1920-talet. Bowlinghallen kan också bokas för privata sällskap. Här har ni en egen servitris som ser till att ni får en fantastisk kväll.


Pris: 495 kr/bana, 55 min
laser tag
Urban Laser Tag
Det gäller att lokalisera sig i lokalen, hitta fienden och skjuta ner dem med sitt lasertag-vapen. Denna aktivitet höjer utan tvekan adrenalinet och bidrar till mycket skratt. Det är en upplevelse för alla oavsett om det är en möhippa, svensexa, personalfest eller familjefest. Spela upp till 24 personer samtidigt.

Pris: 120 kr/vuxen (fr. 12 år), 70 kr/barn (fr. 7 år)
 
bowling
Boston Garden Circus Bowling
Boston Garden Circus Bowling erbjuder tolv banor i en lekfull miljö. Här kan du även bowla interaktivt - ett helt nytt sätt att uppleva bowling! På fredagar och lördagar har vi discobowling med egen dj på plats.

Pris: fr. 260 kr/bana, 55 min
minigolf
Sports world mini golf
Vår fantastiska Sports World Mini Golf är en galet häftig och fantasifull minigolfbana som uppskattas av alla. Spela i en minibuss, boxningsringen eller via snöskotern.

Pris: 100 kr/vuxen, halva priset för barn under 12 år
shuffleboard
Shuffleboard
Shuffleboard är en blandning mellan curling och boule som går ut att stöta bort motståndarens stenar. Ett riktigt underhållande spel oavsett ålder, som kräver nerver av stål.

Pris: 140 kr/bord, 45 min
 

Family Fun


barnkalasbarnkalas
Barnkalas
Lördagar & söndagar 11:00-13:00
Håll ditt barnkalas hos oss på O’Learys! Vi erbjuder barnkalas med bowling, minigolf eller lasertag för barn upp till 12 år. Efter aktiviteterna serverar vi barnen vår fantastiska No.1 barnkalasbuffé med bland annat hamburgare, chicken nuggets, korv, pommes, sallader och pannkakor med sylt och grädde. Till efterrätt serveras vår populära mjukglassbuffé med godis, strössel och olika såser. Barnkalaset pågår ca 2 timmar och 20 min. Hos oss får du ett oförglömligt barnkalas som kompisarna kommer att prata om i flera månader!
 

Matupplevelser


lunch buffe
No.1 Lunch Buffet
Måndag – fredag 11:00-14:00
Välkomna till en av Stockholms största lunchbufféer.
Dagens kött och fisk varierar från dag till dag. Vill du veta vad som serveras idag går du in på lunchmenyn. Varje dag kan du även välja att bygga din egen hamburgare, komponera din egen sallad från ett stort urval av tillbehör. Missa inte en slice av våra nygräddade pizzor eller kanske testa någon av de olika variationer av wok vi har att erbjuda.
middagsbuffe
No.1 Dinner Buffet
Tisdag – lördag 17:30-21:00
Här hittar ni allt från chicken wings, ribs, hamburgare med pommes, olika såser och dressingar, mozzarella sticks, cheddarzappers och lökringar. Olika typer av grillat kött, kyckling med potatis, potatisgratäng, asiatiska woker, pizza, husmanskost, lax, fish & chips och musslor. Vi har vegetariska alternativ, och även vårrullar, pizza och rotisserie där kockarna trancherar köttet när du beställer.
helgbuffe
No.1 Weekend Buffet
Lördagar & söndagar 12:00-16:00
Kom på vår fantastiska helgbuffé och testa på amerikanska pannkakor, chicken nuggets, smoothie, chicken wings, ribs, hamburgare och mycket mer. Precis som på middagsbuffén finns det olika sorters kött att välja mellan, allt från asiatiska rätter till svensk husmanskost, en fin salladsbuffé, quesedillas och nachosbuffé. Självklart serverar vi även vegetariska alternativ.
 
afterwork
Afterwork
Måndag – fredag 15:00-18:00
Varmt välkomna på O’Learys afterwork i baren! Ta med kollegorna eller kompisgänget och kom och ta något gott att äta eller dricka.
Till alla våra gäster bjuder vi på nachos och dip.
 

Konferens


konferens
Konferens Cape Cod
Cape Cod som gett namn åt lokalen är en av USA´s tjusigaste sommardrömmar. En flexibel lokal där vi har möjlighet att ta emot allt från ett mindre sällskap på 4 personer till 24 personer. Utrustad med den senaste tekniken. Denna lokal är uppdukad i styrelsesittning med stora bord och sköna stolar.
konferens
Konferens Harvard Hall
Välkommen till vår stora konferenslokal som tar upp till 150 personer. Passar för sällskap från 30 upp till 150 personer. Här finns allt för ditt event eller din konferens fullt utrustad med teknik för din föreläsare, konferencier eller uppträdande. Lokalen är uppbyggd i olika höjder med flertalet tv-skärmar för att alla ska se.
konferens
Konferens Nantucket
Lokalen med namn från den lilla ön Nantucket utanför Boston på USAs östkust. Detta är en flexibel lokal som tar emot allt från mindre sällskap på 10 personer upp till 60 personer. Utrustad med den senaste tekniken.
 

TILL TOPPEN AV SIDAN