UNEXPECTED FRIDAY

Black Friday

UNEXPECTED FRIDAY
23 NOVEMBER DRAR ÅRETS HETASTE SHOPPINGHELG IGÅNG!

NÄR? 23 november 2018, kl. 8.00-21.00
VAR? Mall of Scandinavia

3 SHOPPINGTIPS INFÖR BLACK FRIDAY
Black FridayKom tidigt för att hitta de bästa fynden och slippa trängseln – vi öppnar redan kl.8 och har öppet fram till kl.21.

Black FridayVinn 10.000 kr att shoppa för samt en timmes shopping med Margaux Dietz! Spela Black Friday Bingo hos oss för att ha chansen att kamma hem vinsten. Hämta din bingobricka i receptionen!

Black FridayÄr du varm eller har mycket att bära? Som medlem kan du hänga in din jacka i Click&Services kostnadsfritt samt använda vår hemleveranstjänst till självkostnadspris.

Läs mer om våra shoppingtips nedan.

Bli medlem

Black Friday
Black Friday

TÄVLA OM 10.000 KR

Missa inte vår Black Friday Bingo! Under hela helgen 23-25 november har du som medlem möjlighet att spela en unik form av bingo, med chans att vinna storpriset, ett presentkort på 10 000 kr inklusive en timmes shopping tillsammans med influencern Margaux Dietz.

Bingopriserna är varor samlade från våra butiker och delas ut till de första 500 bingovinnarna som lämnar in korrekt utförda bingobrickor. För att vinna storpriset, en timmes shopping med Margaux Dietz och ett presentkort på 10.000 kr på Mall of Scandinavia krävs bingo samt rätt svar på en utslagsfråga. Black Friday Bingo är öppet för medlemmar, du kan kostnadsfritt bli medlem här.

Black Friday

TJÄNSTER FÖR DIG SOM BESÖKARE

Är du varm? Eller har du mycket att bära? Vi erbjuder en rad tjänster för våra besökare som kostnadsfri garderobsservice till medlemmar, förvaringsboxar samt hemleverans av dina varor till självkostnadspris.

Vi erbjuder såklart också parkering inomhus för såväl bilen som cykeln. Nämnde vi wifi? Vi har kostnadsfritt wifi till våra medlemmar. Besök någon av våra receptioner för att få veta mer!

SHOPPA NÄR DET PASSAR DIG – VI ÖPPNAR REDAN KL.8

Under Black Friday öppnar vi redan kl.8, perfekt för dig som är morgonpigg och vill fynda tidigt. Om det istället passar dig bättre att besöka oss senare går det också bra, vi har nämligen öppet fram till 21 som vanligt!

Black Friday

Black Friday erbjudanden

TILL TOPPEN AV SIDAN