Jobbmässa i Mall of Scandinavia den 24 april

Nu hjälper vi unga in i arbete!

Unibail-Rodamco, ägare av Mall of Scandinavia, har startat ett initiativ för att hjälpa unga in i arbete. Med stöd av våra samarbetspartners Solna Stad och Arbetsförmedlingen är målet att arbetssökande ska få jobb hos något av företagen som är verksamma i Mall of Scandinavia och Arenastaden.

Mall of Scandinavia, Solna Stad och Arbetsförmedlingen anordnar en jobbmässa i Mall of Scandinavia den 24 april 2018. Mässan fungerar som en mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Före mässan, den 10 april, genomförs en workshop för de arbetssökande för att ge rätt verktyg inför mässan. Bland annat ges tips på CV-skrivande och ”bra att tänka på” vid en intervju.

För arbetsgivare: Genom att delta får ni hjälp att hitta rätt kompetens, bidrar till att hjälpa en arbetssökande Solnabo samt ges möjlighet till positiv synlighet i Mall of Scandinavias kommunikation före, under och efter mässan. Utifrån ert resursbehov gör Solna Stad och Arbetsförmedlingen en matchning mot rätt kompetens och under mässan har kandidaterna och ni som arbetsgivare möjlighet att träffas. För ert resursbehov, kontakta arbetsförmedlingen på: magdalena.kedzierska@arbetsformedlingen.se.

För arbetssökande: Är du arbetssökande, mellan 18-30 år, kontakta Arbetsförmedlingen på solna@arbetsformedlingen.se

Tillsammans skapar vi fler arbetstillfällen i Mall of Scandinavia och Arenastaden!Besök vår Facebook-sida för att hitta jobb på Mall of Scandinavia


Läs mer


Läs mer om vårt hållbarhetsarbete


Läs mer
 


FÖRETAG SOM ERBJUDER JOBB

 


VÅRA SAMARBETSPARTNERS

 

TILL TOPPEN AV SIDAN